Extra: SEO hulp

Onze hulp bij de groei van jouw bedrijf stopt niet bij het opleveren van de video's. Wij kunnen je ook helpen op andere vlakken. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst een succes wordt. Een van de onderdelen van een succesvolle marketingstrategie is SEO.

Insert Image

Wat is SEO?

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” oftwel “zoekmachine optimalisatie”. SEO is niet één ding, het staat voor een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website, zodat je beter te vinden bent in zoekmachines zoals Google.

Waarom is SEO belangrijk bij video?

Google is de nummer één zoekmachine en YouTube de nummer twee! Het is dus erg belangrijk dat jouw bedrijf en jouw product of dienst daar goed worden gevonden. Video’s zijn onmisbaar voor je zichtbaarheid. Niet alleen doordat je daardoor aanwezig bent op YouTube, maar video's zijn ook erg goed voor je vindbaarheid in Google (en uiteraard YouTube). Dit komt onder andere doordat de ondertiteling in je video wordt meegenomen in de zoekresultaten. Maar zeker ook omdat YouTube onderdeel van Google is. Hierdoor ranken je video’s hoger in Google én ben je vindbaar op YouTube.

Met het video abonnement ben je dus al goed op weg! Maar met alleen content (video) ben je er meestal nog niet. De techniek van je website moet bijvoorbeeld ook helemaal op orde zijn. Alleen zo kom je tot de allerbeste resultaten, omdat deze elementen elkaar versterken. 

Kun jij hulp bij SEO gebruiken?

Een van onze partnerbedrijven EyeconMedia kan jou dan verder helpen. Dit kan al vanaf €295 per maand. Vul hier het vrijblijvende intakeformulier in.

Wil je eerst nog wat meer weten over SEO en video? Bel of mail ons dan gerust.