Pers

VideoAbo helpt organisaties met het communiceren van hun boodschap met bewegend beeld, zodat hun commerciële doelen nog efficiënter worden bereikt. We maken professionele video’s bereikbaar voor organisaties. VideoAbo doet dit door Social Media Marketing video’s te produceren die zorgen voor een regelmatige zichtbaarheid onder hun (potentiele) klanten. Hierdoor zijn de bedrijven tegen lage kosten toch zichtbaar met professionele marketing video’s, en worden op zeer efficiënte wijze hun gewenste commerciële doelen behaald.
In 2008 werd TVMC opgericht, door Arjan en Esther. Toen nog onder de naam Jonker Communications. Inmiddels bestaat ons team uit 8 video-professionals en is het aangevuld met het bedrijf VideoAbo.

Arjan Jonker

Arjan is in 2001 afgestudeerd aan de FIlmacademie in Amsterdam. Nadat hij zijn opleiding als filmeditor had afgerond ging hij aan de slag bij MediaChoice, waar hij commercials maakte voor AdInsertion. 
In 2007 maakte hij de overstap naar de Consumentenbond om daar zijn marketing kennis te verbreden, waarna hij vervolgens aan de slag ging bij The Valley en werkte als marketeer voor o.a. Praxis, ABN Amro, Kluwer, SDU etc.. In 2008 besloot hij om samen met Esther aan de slag te gaan om organisaties verder te helpen met marketing en dan met name videomarkting! Binnen VideoAbo is Arjan creatief verantwoordelijk voor alle projecten.

Esther Jonker

In 2004 is Esther afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, waar zij marketing studeerde. Na haar studie is zij jarenlang werkzaam geweest in het Marktonderzoek waar zij gewerkt heeft voor de Consumentenbond en marktonderzoeksbureau Team Vier. Vanuit Team Vier heeft zij gewerkt voor bedrijven als Achmea, Sanoma en BPD. Samen met Arjan helpt ze graag andere bedrijven met groeien. Binnen VideoAbo is zij verantwoordelijk voor de productie van de projecten en de analyses van de videodata. Namens VideoAbo is Esther lid van de verenigingen: Haagsche Business Club, BNI Seagull, HCK en AWC.

Contactgegevens

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Ontdek hier persfoto’s, het logo, en ander promotiemateriaal via deze link: PERS

Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie neem contact op via:
Email: esther@VideoAbo.nl
Telefoon:  085-13 01 531